Cégünkről

Kisgyermekes szülőkként mi is sokszor szembesülünk vele, hogy a számítógépek uralta világunkban nehéz olyan játékot vagy ajándékot találni a kicsiknek, amik valóban tartalmas, értelmes, a képességeiket fejlesztő, ugyanakkor – számukra és számunkra is – hosszútávon is szórakoztató elfoglaltságot jelentenek. Az egyik ilyen „örökzöld” a mi családunkban a LEGO, ami már a mi gyermekkorunkat is meghatározta.

Sajnos azonban a plázák terjedésével azt kellett tapasztalnunk, hogy ezek az egyszerűségükben és variálhatóságukban zseniális játékok számunkra – és a hozzánk hasonló családok számára – lassan a luxuscikkek közé tartoznak, mivel a bevásárlóközpontokban üzleteket üzemeltető játékbolt hálózatok piaci erejük tudatában a csillagos égig emelték áraikat.

Alaposan megrágva a témát barátainkkal és barátnőinkkel, úgy döntöttünk, hogy családunk vendéglátóipari vállalkozásának egyik oldalhajtásaként saját LEGO üzletet nyitunk. Az eleinte elsősorban a baráti családok, rokonok, szomszédok kiszolgálására létrejött – az első hónapokan kizárólag előrendeléses alapon működő – boltocskánk hamarosan kinőtte magát és immár az interneten is várja a hasonlóan gondolkodó családokat, a LEGO kis- és nagykorú szerelmeseit.

A családi vállakozás jellegét és a mindenkori alapelvünket megtartva ma is rugalmasan állunk az üzlethez, vásárlóink kérésére igyekszünk a legnagyobb kincseket, ritkaságokat, már kifutott darabokat is beszerezni, valamint a legnagyobb szakértők – a saját és barátaink gyermekei – által kedvelt darabokat folyamatosan készleten tartani. Egyik alapelvünk, hogy állandóan kínáljunk valami érdekeset az összes korosztály számára, így a kicsiknek szóló DUPLO szériáktól kezdve a „lányos” szetteken és a klasszikus városi készleteken át egészen a legkomolyabb Technic vagyStar Wars gyűjtői darabokig.

Mivel – kisgyerekes – családi vállalkozás vagyunk, sajnos nem mindig marad időnk óráról-órára frissíteni a készletet, így amennyiben már tudják, hogy mit szeretnének,írjanak, vagy hívjanak bizalommal, a lehető legrövidebb időn belül igyekszünk teljesíteni a kéréseket.

Ha nem érzi kényelmesnek az internetes rendelést, kérem látogasson el üzletünkbe,ahol a raktárkészlet többsége azonnal rendelkezésre áll.

A személyes találkozásig örömteli böngészést és sok boldog LEGO-percet kívánok!

Bánkúti Veronika
anya/társtulajdonos/üzletvezető

+36 20 413 8584

info@kockakucko.hu

Facebook

(c) 1995-2019 - All rights reserved. KockaKucko.hu

Készítette: Weboldal-Center